<html><head><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"></head><body dir="auto"><div>Ok Kledi,</div><div id="AppleMailSignature"><br>Sent from my iPhone</div><div><br>On 22 May 2018, at 21:53, Kledi Andoni <<a href="mailto:kledi@kledi.com">kledi@kledi.com</a>> wrote:<br><br></div><blockquote type="cite"><div><div dir="ltr"><div>Te dashur miq,</div><div><br></div><div>Deshiroj tju kujtoj se neser, diten e Merkure, 23/05 prej ores 19:30 tek Urgenca Club (<a href="https://goo.gl/maps/YGLXVGxQgdL2">https://goo.gl/maps/YGLXVGxQgdL2</a>) do te mblidhemi per eventin social te grupit tone. Ata qe nuk njihen apo komunikojne vetem me email mund te prezantohen, shkembejme dituri dhe qeshim, duke shijuar pijet, ushqimet dhe muziken e zgjedhur nga Urgjenca. <br></div><div><br></div><div>Jeni te ftuar te sillni dhe kolege te tjere te fushes sone qe mendoni se jane shtese e vlefshme per komunitetin tone.<br></div><div><br></div><div>Shihemi neser mbrema,</div><div><br></div><div>Kledi<br></div></div>
</div></blockquote><blockquote type="cite"><div><span>_______________________________________________</span><br><span>ALNOG mailing list</span><br><span><a href="mailto:ALNOG@list.alnog.al">ALNOG@list.alnog.al</a></span><br><span><a href="http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog">http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog</a></span><br></div></blockquote></body></html>