<div dir="ltr"><div>Te dashur miq,</div><div><br></div><div>Deshiroj tju kujtoj se neser, diten e Merkure, 23/05 prej ores 19:30 tek Urgenca Club (<a href="https://goo.gl/maps/YGLXVGxQgdL2">https://goo.gl/maps/YGLXVGxQgdL2</a>) do te mblidhemi per eventin social te grupit tone. Ata qe nuk njihen apo komunikojne vetem me email mund te prezantohen, shkembejme dituri dhe qeshim, duke shijuar pijet, ushqimet dhe muziken e zgjedhur nga Urgjenca. <br></div><div><br></div><div>Jeni te ftuar te sillni dhe kolege te tjere te fushes sone qe mendoni se jane shtese e vlefshme per komunitetin tone.<br></div><div><br></div><div>Shihemi neser mbrema,</div><div><br></div><div>Kledi<br></div></div>