<div dir="ltr"><div><div><div><div><div>Te dashur kolege,<br><br></div>ANIX, RASH dhe NaMeX kane kenaqesine tju ftojne per nje dite trajimi per BGP i cili do te zhvillohet ne Tirane me 23 Maj 2018. Trajnimi do te fokusohet tek intekoneksioni me BGP, tranziti dhe peering, Internet Exchange Points, mirembajtja dhe perdorimi i objekteve ne databazen e RIPE dhe PeeringDB. Trajnimi do te perfshije ushtrime praktike dhe nje laborator virtual.<br><br></div>Trajnimi do te zgjase te gjithe diten (prej ores 9:30 deri 17:30) dhe do te ndiqet te njejten mbremje nga nje mbledhje informale me birra ne dore e ALNOG :). Informacione me te detajuara do te jepen ditet ne vijim.<br><br></div>Ne trajnim ka vetem 20 vende: keshtu qe nese deshironi te merrni pjese, ju lutem dergoni nje email tek <a href="mailto:training@anix.al">training@anix.al</a>. Vini re se secili pjesemarres duhet te kete me vete nje laptop.<br><br></div>Ju pershendes,<br></div>Kledi<br><div><div><div><div><br></div></div></div></div></div>