<div dir="auto">Urime<div dir="auto">Nje hap shume i rendesishem</div><div dir="auto"><br></div><div dir="auto">Besoj ne fund te muajit trafiku do i kape 100m+</div></div><br><div class="gmail_quote"><div dir="ltr">On Sat, Apr 7, 2018, 1:45 PM Kledi Andoni <<a href="mailto:kledi@kledi.com">kledi@kledi.com</a>> wrote:<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr"><div>Te dashur kolege,<br><br></div><div>Me kenaqesi ju njoftoj per fillimin e shkembimit te prefikseve te para ne ANIX! Sic e dini ANIX eshte exchange i internetit neutral i pari ne vend dhe eshte i hostuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar. Per me shume informacion mund te vizitoni <a href="http://www.anix.al" target="_blank" rel="noreferrer">www.anix.al</a>.<br><br></div><div>Gjej rastin te falenderoj ISP Abcom, ATU, ITirana, Pronet dhe Tring per ndihmen e dhene me instalimet e tubacioneve te kabllove per ANIX.<br></div><div><br></div><div>Ju pershendes,<br></div><div>Kledi<br></div><div><br><br></div><div><br></div><br></div>
_______________________________________________<br>
ALNOG mailing list<br>
<a href="mailto:ALNOG@list.alnog.al" target="_blank" rel="noreferrer">ALNOG@list.alnog.al</a><br>
<a href="http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog" rel="noreferrer noreferrer" target="_blank">http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog</a><br>
</blockquote></div>