<div dir="ltr"><div>Te dashur kolege,<br><br></div><div>Me kenaqesi ju njoftoj per fillimin e shkembimit te prefikseve te para ne ANIX! Sic e dini ANIX eshte exchange i internetit neutral i pari ne vend dhe eshte i hostuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar. Per me shume informacion mund te vizitoni <a href="http://www.anix.al">www.anix.al</a>.<br><br></div><div>Gjej rastin te falenderoj ISP Abcom, ATU, ITirana, Pronet dhe Tring per ndihmen e dhene me instalimet e tubacioneve te kabllove per ANIX.<br></div><div><br></div><div>Ju pershendes,<br></div><div>Kledi<br></div><div><br><br></div><div><br></div><br></div>