[ALNOG] Semina per Antenat Wireless

dritan.vreshta at starnet.al dritan.vreshta at starnet.al
Thu Oct 11 12:16:39 CEST 2018


Te nderuar Antare te ALNOG!

 

Ne date 25 Tetor 2018, ne ambientet e Hotel Mondial ne Tirane, gjate gjithe dites duke filluar nga ora 9 ne mengjes, kompania Sllovake RF Elements me mbeshtetjen e kompanise STARNET do te zhvilloje nje seminar ne lidhje me teknologjine e antenave qe kjo kompani prodhon. 

 

Kompania RF Elements https://rfelements.com/ prodhon antena shume cilesore per kompanite qe ofrojne sherbime ne teknologjine Wireless dhe ka referenca shume positive nga operatoret qe nderkohe i perdorin keto antena. Antenat jane te pershtatshme per te gjitha teknologjite qe aktualisht perdoren ne tregun tone, si psh; Mikrotik, Ubiquity, Cambium, etc 

 

Pjesmarja ne seminar eshte falas, por nese do te merni pjese do duhet te regjistroheni sa me shpejt pasi pjesmarja do te jete e kufizuar nga salla ku do te jete seminari, pra per 40-45 persona. 

Regjistrimi dhe Agenda behet ne kete link https://rfelements.com/marketing/events/rf-elements-on-tour-albania-tirana/. 

Temat e axhendes do te trajtohen nga Jakub Sivak, menaxheri i shitjeve per rrajonin <https://www.linkedin.com/in/jakubsivak?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_profile_view_base_contact_details%3Bd0BSxe35TNmb%2BTnMnfkDZQ%3D%3D> linkedin.com/in/jakubsivak dhe do te perkethehet ne shqip. 

Ne ambienet e trajnimit do te demonstrohen edhe nje pjese e mire e paisjeve qe RF Elements prodhon. 

 

Seminari eshte i rekomandueshem per stafet teknike te kompanive te cilat duan te zgjidhin ne menyre eficente problemet me frekuencat ne teren por edhe qe te kene mundesi te risin kapacitetet qe transmetojne ne rrjetat egzistuese. 

 

Nese do duhet me shume informacion iu lutem me shkruani ne cdo kohe. 

 

Me respekt  |  Best regards

 

  Dritan Vreshta

  CEO 

 ​

  STARNET Sh.p.k 

  A:  Rr. Dritan Hoxha, Ndërtesa 203, Zip Code 1023, Laprakë, Tirana, Albania

  M:  +355 68 20 59505

  T:  +355 4 2413914
  E:   <mailto:dritan.vreshta at starnet.al> dritan.vreshta at starnet.al

  W:  <http://www.starnet.al/> http://www.starnet.al https://mum.mikrotik.com/2018/AL/register 

 

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20181011/58f51c16/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image005.jpg
Type: image/jpeg
Size: 3315 bytes
Desc: not available
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20181011/58f51c16/attachment-0002.jpg>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image006.jpg
Type: image/jpeg
Size: 29795 bytes
Desc: not available
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20181011/58f51c16/attachment-0003.jpg>


More information about the ALNOG mailing list