[ALNOG] ALNOG2 - Tirane 14 Nentor

Kledi Andoni kledi at kledi.com
Wed Oct 3 12:11:52 CEST 2018


        Regjistrohu Tani! <http://www.alnog.al/alnog2>
        14 Nentor 2018, Tirane


  ALNOG2 - The Albanian Network Operators Event

ALNOG2 eventi i pare i organizuar nga Grupi Shqiptar i Operatoreve te 
Rrjetit <https://www.alnog.al> do te zhvillohet ne Tirane me 14 Nentor 
2018, saktesisht nje vit pasi Forumit te Pare te Operatoreve Shqiptare 
te Rrjetit (ALNOF 
<https://alnof.namex.it/?mc_cid=51b506e6e3&mc_eid=[UNIQID]>).

Per here te dyte, Operatoret Shqiptare te Internetit, si menaxhere 
teknike dhe inxhiniere te rrjetit, do te takohen per te folur rreth 
infrastruktures se Internetit, teknologjise dhe interkoneksionit ne 
Shqiperi dhe rajon.

Pjesemarrja eshte falas per te gjithe te regjistruarit; detaje te 
metejshme mbi programin dhe vendndodhjen do tju vihen ne dispozicion 
perpara eventit dhe do te jene gjithashtu te publikuara ne webpage te 
ALNOG2 <https://www.alnog.al/alnog2>. Nderkohe ju sugjerojme te 
regjistroheni menjehere per te siguruar vendin tuaj, dhe gjithashtu 
regjistrohuni ne mailing list 
<https://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog> te ALNOG nese nuk jeni 
tashme te regjistruar!

REGJISTROHU KETU <https://www.alnog.al/alnog2>

Register Here! <https://alnog.al/alnog2?mc_cid=51b506e6e3&mc_eid=[UNIQID]>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20181003/a37613b1/attachment-0001.html>


More information about the ALNOG mailing list