[ALNOG] Event Social ALNOG

Dritan Pajenga tani at enet.al
Tue May 22 21:57:50 CEST 2018


Ok Kledi,

Sent from my iPhone

> On 22 May 2018, at 21:53, Kledi Andoni <kledi at kledi.com> wrote:
> 
> Te dashur miq,
> 
> Deshiroj tju kujtoj se neser, diten e Merkure, 23/05 prej ores 19:30 tek Urgenca Club (https://goo.gl/maps/YGLXVGxQgdL2) do te mblidhemi per eventin social te grupit tone. Ata qe nuk njihen apo komunikojne vetem me email mund te prezantohen, shkembejme dituri dhe qeshim, duke shijuar pijet, ushqimet dhe muziken e zgjedhur nga Urgjenca. 
> 
> Jeni te ftuar te sillni dhe kolege te tjere te fushes sone qe mendoni se jane shtese e vlefshme per komunitetin tone.
> 
> Shihemi neser mbrema,
> 
> Kledi
> _______________________________________________
> ALNOG mailing list
> ALNOG at list.alnog.al
> http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180522/ae2ece9f/attachment.html>


More information about the ALNOG mailing list