[ALNOG] Event Social ALNOG

Kledi Andoni kledi at kledi.com
Tue May 22 21:53:38 CEST 2018


Te dashur miq,

Deshiroj tju kujtoj se neser, diten e Merkure, 23/05 prej ores 19:30 tek
Urgenca Club (https://goo.gl/maps/YGLXVGxQgdL2) do te mblidhemi per eventin
social te grupit tone. Ata qe nuk njihen apo komunikojne vetem me email
mund te prezantohen, shkembejme dituri dhe qeshim, duke shijuar pijet,
ushqimet dhe muziken e zgjedhur nga Urgjenca.

Jeni te ftuar te sillni dhe kolege te tjere te fushes sone qe mendoni se
jane shtese e vlefshme per komunitetin tone.

Shihemi neser mbrema,

Kledi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180522/8b67fc50/attachment.html>


More information about the ALNOG mailing list