[ALNOG] Reminder: Ftese per Trajnim mbi BGP - Tirane 23 Maj 2018

Kledi Andoni kledi at kledi.com
Wed May 16 13:19:39 CEST 2018


Te dashur kolege,

Deshiroj tju rikujtoj se mbeten vendet e fundit per trajnimin per BGP i
cili do te zhvillohet ne Tirane me 23 Maj 2018.

Trajnimi do te fokusohet tek intekoneksioni me BGP, tranziti dhe peering,
Internet Exchange Points, mirembajtja dhe perdorimi i objekteve ne
databazen e RIPE dhe PeeringDB. Trajnimi do te perfshije ushtrime praktike
dhe nje laborator virtual.

Nese deshironi te merrni pjese, ju lutem dergoni nje email tek
training at anix.al. Vini re se secili pjesemarres duhet te kete me vete nje
laptop.

Ju pershendes,
Kledi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180516/90cbbbc6/attachment-0001.html>


More information about the ALNOG mailing list