[ALNOG] Ftese per Trajnim mbi BGP - Tirane 23 Maj 2018

Kledi Andoni kledi at kledi.com
Thu May 3 13:36:15 CEST 2018


Te dashur kolege,

ANIX, RASH dhe NaMeX kane kenaqesine tju ftojne per nje dite trajimi per
BGP i cili do te zhvillohet ne Tirane me 23 Maj 2018. Trajnimi do te
fokusohet tek intekoneksioni me BGP, tranziti dhe peering, Internet
Exchange Points, mirembajtja dhe perdorimi i objekteve ne databazen e RIPE
dhe PeeringDB. Trajnimi do te perfshije ushtrime praktike dhe nje laborator
virtual.

Trajnimi do te zgjase te gjithe diten (prej ores 9:30 deri 17:30) dhe do te
ndiqet te njejten mbremje nga nje mbledhje informale me birra ne dore e
ALNOG :). Informacione me te detajuara do te jepen ditet ne vijim.

Ne trajnim ka vetem 20 vende: keshtu qe nese deshironi te merrni pjese, ju
lutem dergoni nje email tek training at anix.al. Vini re se secili pjesemarres
duhet te kete me vete nje laptop.

Ju pershendes,
Kledi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180503/7e54ee51/attachment.html>


More information about the ALNOG mailing list