[ALNOG] ALNOG Digest, Vol 2, Issue 1

Dritan Vreshta---STARNET dritan.vreshta at starnet.al
Sun Apr 8 17:10:15 CEST 2018


Urime ANIX dhe falemnderit Kledi për organizimin, përkushtimin dhe
energjinë.

On Sun, 8 Apr 2018, 17:07 , <alnog-request at list.alnog.al> wrote:

> Send ALNOG mailing list submissions to
>     alnog at list.alnog.al
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>     http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>     alnog-request at list.alnog.al
>
> You can reach the person managing the list at
>     alnog-owner at list.alnog.al
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of ALNOG digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>  1. ANIX (Kledi Andoni)
>  2. Re: ANIX (Besmir Zanaj)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Sat, 7 Apr 2018 19:44:58 +0200
> From: Kledi Andoni <kledi at kledi.com>
> To: alnog at list.alnog.al
> Subject: [ALNOG] ANIX
> Message-ID:
>     <CAE27hndYQRNvGCQ3rKaiKvyUOMxnP=3f3=
> NpofJjqapS_80Ltg at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
>
> Te dashur kolege,
>
> Me kenaqesi ju njoftoj per fillimin e shkembimit te prefikseve te para ne
> ANIX! Sic e dini ANIX eshte exchange i internetit neutral i pari ne vend
> dhe eshte i hostuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar. Per me shume informacion
> mund te vizitoni www.anix.al.
>
> Gjej rastin te falenderoj ISP Abcom, ATU, ITirana, Pronet dhe Tring per
> ndihmen e dhene me instalimet e tubacioneve te kabllove per ANIX.
>
> Ju pershendes,
> Kledi
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180407/087e43d5/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Sun, 08 Apr 2018 14:25:13 +0000
> From: Besmir Zanaj <besmirzanaj at gmail.com>
> To: kledi at kledi.com
> Cc: alnog at list.alnog.al
> Subject: Re: [ALNOG] ANIX
> Message-ID:
>     <
> CAPbH92A-3ayaRvjQxiWxKr1MWxErs_e1cvawrXAmvKtVaM8s0w at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
>
> Urime
> Nje hap shume i rendesishem
>
> Besoj ne fund te muajit trafiku do i kape 100m+
>
> On Sat, Apr 7, 2018, 1:45 PM Kledi Andoni <kledi at kledi.com> wrote:
>
> > Te dashur kolege,
> >
> > Me kenaqesi ju njoftoj per fillimin e shkembimit te prefikseve te para ne
> > ANIX! Sic e dini ANIX eshte exchange i internetit neutral i pari ne vend
> > dhe eshte i hostuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar. Per me shume
> informacion
> > mund te vizitoni www.anix.al.
> >
> > Gjej rastin te falenderoj ISP Abcom, ATU, ITirana, Pronet dhe Tring per
> > ndihmen e dhene me instalimet e tubacioneve te kabllove per ANIX.
> >
> > Ju pershendes,
> > Kledi
> >
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > ALNOG mailing list
> > ALNOG at list.alnog.al
> > http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog
> >
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180408/ab4390a6/attachment.html
> >
> -------------- next part --------------
> A non-text attachment was scrubbed...
> Name: Screenshot_20180408-101215.png
> Type: image/png
> Size: 324774 bytes
> Desc: not available
> URL: <
> http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180408/ab4390a6/attachment.png
> >
>
> ------------------------------
>
> Subject: Digest Footer
>
> _______________________________________________
> ALNOG mailing list
> ALNOG at list.alnog.al
> http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog
>
>
> ------------------------------
>
> End of ALNOG Digest, Vol 2, Issue 1
> ***********************************
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180408/a12dcfdb/attachment.html>


More information about the ALNOG mailing list