[ALNOG] ANIX

Besmir Zanaj besmirzanaj at gmail.com
Sun Apr 8 16:25:13 CEST 2018


Urime
Nje hap shume i rendesishem

Besoj ne fund te muajit trafiku do i kape 100m+

On Sat, Apr 7, 2018, 1:45 PM Kledi Andoni <kledi at kledi.com> wrote:

> Te dashur kolege,
>
> Me kenaqesi ju njoftoj per fillimin e shkembimit te prefikseve te para ne
> ANIX! Sic e dini ANIX eshte exchange i internetit neutral i pari ne vend
> dhe eshte i hostuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar. Per me shume informacion
> mund te vizitoni www.anix.al.
>
> Gjej rastin te falenderoj ISP Abcom, ATU, ITirana, Pronet dhe Tring per
> ndihmen e dhene me instalimet e tubacioneve te kabllove per ANIX.
>
> Ju pershendes,
> Kledi
>
>
>
>
> _______________________________________________
> ALNOG mailing list
> ALNOG at list.alnog.al
> http://list.alnog.al/mailman/listinfo/alnog
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180408/ab4390a6/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Screenshot_20180408-101215.png
Type: image/png
Size: 324774 bytes
Desc: not available
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180408/ab4390a6/attachment-0001.png>


More information about the ALNOG mailing list