[ALNOG] ANIX

Kledi Andoni kledi at kledi.com
Sat Apr 7 19:44:58 CEST 2018


Te dashur kolege,

Me kenaqesi ju njoftoj per fillimin e shkembimit te prefikseve te para ne
ANIX! Sic e dini ANIX eshte exchange i internetit neutral i pari ne vend
dhe eshte i hostuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar. Per me shume informacion
mund te vizitoni www.anix.al.

Gjej rastin te falenderoj ISP Abcom, ATU, ITirana, Pronet dhe Tring per
ndihmen e dhene me instalimet e tubacioneve te kabllove per ANIX.

Ju pershendes,
Kledi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://list.alnog.al/pipermail/alnog/attachments/20180407/087e43d5/attachment.html>


More information about the ALNOG mailing list